Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008











Η Ελλάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που μας μάθαιναν στο σχολείο ή που μας έδειχναν οι γνωστές φωτογραφίες με τα υπέροχα δειλινά και τις ξανθές αμμουδιές.

Στην Ελλάδα βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και χρωμάτων, νιώθεις τη δύναμη της ιστορίας και τη θέρμη του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης και ανακαλύπτεις την εξελικτική πορεία της σκέψης, της επίδρασης και της εμπειρίας.

Βρίσκεσαι σε μία χώρα η οποία διαθέτει πλούσιο ιστορικό παρελθόν αλλά που οι κάτοικοί της δεν επαναπαύονται, δεν μένουν προσκολλημένοι σε αυτό.

Βρίσκεσαι σε μια χώρα στατιστικά μικρή αλλά τεράστια σε διαφορετικότητα.

Βρίσκεσαι σε τοπία που αποτυπώθηκαν σε χιλιάδες καρτ-ποστάλ αλλά παραμένουν απίστευτα ζωντανά και άπιαστα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με θαυμάσιες αντιθέσεις, ένα συνεχές ταξίδι μέσα στο χρόνο από το παρόν στο παρελθόν.

Περιπλανηθείτε λοιπόν μέσα στους ελαιώνες της, στους αρχαιολογικούς χώρους, ταξιδέψτε στα νησιωτικά συμπλέγματα, διατρέξτε παραλίες και βουνά και ανακαλύψτε τοπία που θα σας κόψουν την ανάσα.

Στην Ελλάδα η εναλλαγή των εικόνων δεν συμβαίνει στην φαντασία μας αλλά και στην πραγματικότητα.



ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - www.visitgreece.gr



τουρισμός για όλους ...

14 σχόλια:

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

η ελλάδα είναι απλά υπέροχη. αλλά οι έλληνες αδιαφορούν.......

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

καλως ήρθες στους bloggers. κι εγώ είμαι περιστεριώτισα. θα σε προσθέσω στους φίλους μου και θα σε επισκέπτομαι συχνά. καλή διαμονή και καλές αναρτήσεις.
καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

οντως, κι εγω πιστευω πως η Ελλαδα ειναι απιστευτα ομορφη και εχει αμετρητα πραγμα να δεις και να επισκεφθεις αλλα δεν το εχουμε συνειδητοποιησει..

πολλοι πανε στο εξωτερικο για να δουν κατι το διαφορετικο, ωραια μερη, αγνωστα πραγματα κλπ ενω ολα αυτα υπαρχουν στη χωρα μας και δεν τα εχουμε γνωρισει..

γι αυτο νομιζω ειναι και πολυ καλη η καμπανια του υπουργειου τουρισμου που ενθαρυννει τις διακοπες στην Ελλαδα..

Ανώνυμος είπε...

Καμπάνια υπουργείου τορισμού - απλά απίστευτη ! Αν θυμάμαι καλά, κάπου εκεί θα 'θελες να κάνεις το μάρκετινγκ ε?
Μαγεία η Ελλάδα, απίστευτα μέρη που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη..
Τι περιμένουμε λοιπόν?
Καλό καλοκαίρι!

Ευάκι!!:-) είπε...

Θα συμφωνήσω με όλους σας. Η Ελλάδα είναι απλά υπέροχη!!!!!
Μα σκεφτείτε δεν είναι τυχαίο που όλοι οι τουρίστες ξετρελαίνονται όποτε έρχονται για διακοπές στη χώρα μας και δηλώνουν πόσο όμορφη είναι η Ελλαδίτσα μας!!!!
Μόνο εμείς δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα και δεν εκτιμάμε την ομορφιά και την αξία της...
Υπάρχουν τόσα υπέροχα μέρη να επισκεφτείς, μικρά νησάκια και βουνήσιοι προορισμοί που υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ατελείωτης ομορφιάς!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το μόνο που έχω να πω προς τη Κική πέρα απο την καλή επιτυχία για το blog της, είναι Μύκονοοοοοοςςςςςς όπως όλοι αγαπάμε και ξέρουμε, δν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέριες....hehe!!!!

Καλή επιτύχια!!!
Τέλειες οι Φωτος απο τα νησία!!!!

by dimi!!!!

Ανώνυμος είπε...

To thema tou blog sou einai oti prepei aftes tis meres...Na ksefugoume ligo apo to diavasma(ma kalokairiatika???) kai na sxediasoume tis diakopes mas.Ontws i xwra mas diathetei tosa polla meri kai kuriws nisia pou mas dinei para polles epiloges.Kaluteres paralies exw sunantisei apo Ionio meria, enw ta sxedia fetos einai gia pros Aigaio meria...Opws kai na exei me kali parea opou k an pame tha perasoume sigoura kala..Vevaia eretria 4 ever(gia na min ksexniomaste xaxaxa)
Filia stef

Kimmson είπε...

Είμαστε η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο με τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο και τους χειρότερους πολίτες στον κόσμο...
Αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε στον ίσιο δρόμο :D
|
|
|
|
Τήλος - Μύκονος.......1-0

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται πως κάνουμε διακοπές κάθε καλοκαίρι στην Ελλαδάρα μας!! Γιατί που αλ΄λού μπορείς να βρεις τέτοια μέρη για μπανάκι, ηλιοθεραπεία, βόλτες και τρελό nightlife!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα blog για να μας θυμίζουν τις διακοπές του καλοκαιριού στα απίστευτα ελληνικά νησιά μες στην εξεταστικη!!

Ανώνυμος είπε...

Ennoeitai oti san thn ellada pouthena.. an k tha sumfwnhsw me kapoion apo katw pou eipe oti oi ellhnes adiaforoun.. opws k na exei sto xeri mas einai kapoia stigmh na epanakthsoume thn aiglh tou parelthontos.. pantws emena me kanei na aisthanomai polu perhfanos pou opoion rwtaw edw sthn amerikh gia diakopes, h ellada einai stous top proorismous tous.. keep up the good work kikw mou.. h douleia sou einai apsogh.. Nick from Miami

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και η ελλαδα εχει πολλα μερη που δεν εχουμε "ανακαλυψει" και ειναι υπεροχα για διακοπες. Μια φιλη απο το μεξικο οταν τη ρωτησα τι ξερει για την ελλαδα μου ειπε: "οχι και πολλα αλλα αν ποτε παντρευτω θελω να ερθω γαμηλιο ταξιδι στα υπεροχα νησια σας!!!"

Marianthi είπε...

Τι Μπαλί,τι Μαλδίβες και αηδίες !! Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου και δεν το έχουμε καταλάβει..Ωραίες παραλίες,υπέροχα ηλιοβασιλέματα ,...πολύ ζεστοί άνθρωποι...Μη το σκέφτεσαι,μείνε Ελλάδα !! Καλές βουτιές !!

Ganian είπε...

Όντως, ζούμε σε μία πανέμορφη χώρα! Το γνωρίζουμε όλοι, όμως το έχουμε καταλάβει όλοι; Γιατί δεν βλέπω να το χειρίζεται κανείς ανάλογα.

Ο Έλληνας αγαπάει πολύ την χώρα του, αλλά ταυτόχρονα πιστεύει ότι οι ξένοι είναι καλύτεροι από αυτόν. Γιατί;...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η Ελλάδα, απίστευτα μέρη να δεις, διαφορετικές εικόνες... πραγματικά ότι χρειάζεται ένας τουρίστας... Γι'αυτό είναι και τόσο δημοφιλής τουριστικός προορισμός...

Παρ'όλα αυτά αν οι τιμές ήταν λίγο πιο ελκυστικές δεν θα προτιμούσαμε και εμείς το εξωτερικό... Ας πούμε για τις χώρες της βόρειας αφρικής τα πακέτα διακοπών είναι τα μισά απ'ότι τα δικά μας... Δεν είναι θέμα φτωχότερων χωρών, και στην ευρώπη οι τιμές είναι πιο προσιτές.