Τρίτη 3 Ιουνίου 2008









Τι να πεί κανείς για το καλοκαίρι στην Ελλάδα ? Με μια λέξη..μαγικό!



Ήλιος, θάλασσα, μαύρισμα και τρελό nightlife ! Ενόψει καιρού δεν ακούμε τίποτε άλλο αυτές τις μέρες, παρά μόνο πως θα τελειώσουμε εξεταστική και εργασιακές υποχρεώσεις για να απολαύσουμε όλοι το καλοκαιράκι στην Ελλάδα ! Σε νησί ή μη, η διασκέδαση παραμονεύει παντού και μας κάνει να ξεχνάμε όλα τα προβλήματα και άγχη του χειμώνα !

Στο blog αυτό περιμένω λοιπόν μ' ανυπομονησία να δω τις καλοκαιρινές σας προτιμήσεις σε διακοπές, το πρώτο μέρος που σας έρχεται στο μυαλό με την έννοια greek summer και τις εμπειρίες από τις πιο αξέχαστες διακοπές σας ..

Και πού ξέρετε ? Μπορεί να σας πετύχω μαυρισμένους να λιάζεστε σε καμιά παραλία σχολιάζοντας το blog μου.. χαχα!
Καλό καλοκαίρι σε όλους !


17 σχόλια:

pinos είπε...

απο οτι καταλαβα μαλον για μυκονο εισαι φετος αν κρινο απο τιν μικρι βενετια που εχεις στιν φοτο.
και εγο για αρχει προτη αυγουστου θα κατεβο για ενα 3μερο μυκονο.
μετα δεν χερο αν καταφερο να παο αλου διακοπες εχτος απο τα κιριακατικα μαπανια στις κοντινες παλαλιες εισος οχτοβριο μετα μπορι να παο για κανα 10ημερο κερκιρα.
οσο μ εγαλονουμε μεγαλονουν και η ηποχρεοσεισ και οσο μεγαλονουν η ηποχρεοσεις τοσο σε βγαζουν απο το πραγματικο νοημα της ζοης και σε βασουμε μεσασε μια ρουτινα και ενα σεινεχομενο ανχος.
αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

who! είπε...

Για μένα ιδανικός προορισμός για το καλοκαίρι είναι...Ιόνιο φυσικά. Απίστευτες παραλίες, πανέμορφα νησιά και φιλόξενοι άνθρωποι. Πρώτη και με διαφορά βέβαια έρχεται η Ζάκυνθος...καλύτερες διακοπές ever! Και για όλα τα γούστα. Συνδυάζει και μέρη που μπορείς να βρεις ηρεμία( αν και λίγα) και φανταστικές παραλίες και νυχτερινή ζωή. Και φυσικά όταν μιλάμε για Ζάκυνθο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε...Λαγανά. Όποιος δεν έχει πάει, δεν ξέρει τι χάνει.

Ganian είπε...

Έτσι ακριβώς όπως τα λες!
Περιμένω και εγώ να τελειώσουν οι υποχρεώσεις της σχολής και να αρχίσω τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Όχι βέβαια πως δεν ξεκίνησα από τώρα... Μόλις γύρισα από Μύκονο και σχεδιάζω την επόμενη απόδραση για Πόρτο Χέλι το Σαββατοκύριακο. Ξέρω πως το καλοκαίρι θα χει δουλειά και κοιτάω να αρπάξω κάθε ευκαιρία...
Καλές διακοπές σε όλους!!
Καλή επιτυχία στο blog σου!

INTERSPORT Basketball είπε...

Τι να πρωτοδιαλέξει κανεις...πραγματικά η Ελλάδα είναι από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο, όσο cliche και αν ακούγεται αυτό..
Αλλά αν πρέπει να "προσωποποιήσω" την έννοια του greek summer, ορίστε μερικά παραδείγματα...
Ατελείωτο πάρτυ σε super paradise (Μύκονος) και punda beach (Πάρος), απίστευτη θέα από το "μπαλκόνι του αιγαίου" (Άνδρος), γραφικά στιγμιότυπα στην Πορτάρα και τα χωριουδάκια (Νάξος), ηλιοβασίλεμα (Σαντορίνη), ρακή και ντάκος (Κρήτη), απίστευτες παραλίες (Κεφαλλονιά), πάρτυ στα σοκάκια και άφθονο αλκοόλ (Ίος), καταπράσινα τοπία (Σποράδες)...
Αλλά και πάλι, είμαι σίγουρος ότι ξέχασα ή αδίκησα κάποια μέρη...
Anyway, καλό καλοκαίρι σε όλους όπου και να βρεθείτε!!

Ανώνυμος είπε...

οντως αντε να τελειωνουμε να παμε σε καμια παραλια..

αν και μετα απο αυτη την εξεταστικη τελειωνει και η σχολη.. :(

δεν εχω αποφασισει ακομα..ε σε καποιο ωραιο νησακι θα βρουμε να παμε!!

αντε καλο καλοκαιρι!!

Ευάκι!!:-) είπε...

Ευάκι!!

Hello και από μένα!!!!!!!!!!!
Διακοπές? Άντε να έρθει επιτέλους ο καιρός να πάμε παραλία.....
Τι να πω?!Σαντορίνη? Μύκονο? Ρόδο? Σύρο? Οπουδήποτε στην Ελλάδα και με καλή προπάντων παρέα θα είναι πολύ ωραία!!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλό κουράγιο με την εξεταστική!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διακοπές.......
Επειδή γενικώς μου αρέσουν πιο ήσυχοι προορισμοί θα έλεγα Ζάκυνθος. Το Ιόνιο έχει τις ομορφότερες θάλασσες που έχω δει ποτέ στην Ελλάδα και αξιοθέατα και νυκτερινή ζωή. Πραγματικά δεν θυμάμαι από όσους έχουν πάει εκεί κανέναν να μην έχει περάσει εξερετικά.Βέβαια απαιτείται αυτοκίνητο. Ωστόσο ως βόρειος οφείλω να μην ξεχνάω την Χαλκιδική έχει τα πάντα και νομίζω είναι μοναδική σε φυσική ομορφιά, κλίμα και ζωή.
Φιλιά Κική, το θέμα κλασσικό για εσένα αλλά καλό και επίκαιρο!!!! Από Michael+

Δώρα η μικρή εξερευνήτρια είπε...

Ααααχ διακοπές!! Το άρθρο σου Κική μου ήταν πραγματικά κάτι που δεν χρειαζόμουνα να διαβάσω στο διάλειμμα μου από στρατηγικό! :ρ
Δεν μπορώ να πω ότι έχω βγάλει συμπέρασμα για το ποιος είναι ο κατάλληλος προορισμός στην Ελλάδα για διακοπές.. Το κάθε νησί έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά.. Παρόλαυτα σαν πρώτο κριτήριο στην επιλογή μου βάζω το να μην είναι ήσυχο (το άκρως αντίθετο κατά προτίμηση) και από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα παρέας.. Όταν είσαι με άτομα που ξέρουν να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν στιγμές τα υπόλοιπα χρειάζονται για να συμπληρώνουν την εικόνα!!

nantia - το πιο λαμπρο αστερι είπε...

θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα μικρή εξερευνήτρια ότι το σημαντικό είναι η παρέα και επειδή ως ελληνες ξέρουμε να περνάμε παντού και πάντα καλά τότε καθε προορισμός μπορεί να γίνει ο ιδανικός..

Ανώνυμος είπε...

Καλό καλοκαίρι να έχουμε μετά από μία καλή,ελπίζω, εξεταστική!!Εννοείται πως τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους!!Αυτό το μπλε με άσπρο των σπιτιών και τα σοκάκια δεν τα χορταίνω με τίποτα!!Αγαπημένα μου νησιά Πάρος και Σαντορίνη!!Φέτος ένας από τους προορισμούς μου θα είναι η Σκιάθος που έχει πάρει πολύ τα πάνω της τον τελευταίο καιρό!Μου το πρότεινε η...δημιουργός αυτού του blog και λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή της!!!!
Γιώτα

hara_vassilopoulou είπε...

Όντως, τι να πρωτοπεί κανείς για την Ελλάδα..Νομίζω πως όσο και να βρίζουμε και να απογοητευόμαστε μερικές φορές από τον τόπο μας, όλοι νιώθουμε "Ελληναράδες" και μας αρέσει..(Μήπως έχω επηρεαστεί από το Euro??)χαχαχα..
Λοιπόν, το ελληνικό καλοκαίρι είναι the best και η Ελλάδα ο best προορισμός φυσικά..Δεν τα χω γυρίσει όλα τα νησιά για να πω, αλλά από αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου..8α λεγα ότι προφανώς το καθένα είναι μοναδικό στο είδος του και ανάλογα την περίσταση..Εγώ έχω μια αδυναμία στις Κυκλάδες και ειδικά:Πάρος--> τέλεια(συνδυασμένη και με τις πρώτες διακοπές μόνη), Μύκονοοοοος τι να πω-->τα λόγια είναι περιττά, Σαντορίνη-->απλά πανέμορφη..
Έχω να δηλώσω επίσης-->
Πανέμορφη Κέρκυρα...
Επισκεφθείτε τη Χίο και θα με θυμηθείτε(εγώ θα ξαναπάω αυτό το καλοκαίρι) και τέλος...αφιερωμένο στη δημιουργό...-->ΣΚΙΑΘΟΣ..ίσως από τις καλύτερες διακοπές ever..όσοι δεν έχετε πάει..τρέξτεεεε!!!
Ακπόμη, για τη δημιουργό του blog..κοπελιά, πότε θα πάμε Χανιά;;
Αυτά..Καλή επιτυχία στο blog,στην εξεταστική που έρχεται και δε μας αφήνει να πολυχαρούμε το greek summer και μετά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Παπούτσι απ τον τόπο σου...ας ειν' και μπαλωμένο"..Μια παλιά και σοφή λαική ρήση, που νομίζω ότι τουλάχιστον στο θέμα ελληνικός τουρισμός έχει εφαρμοσθεί απόλυτα!!!Το καλοκαίρι είναι το δεύτερο όνομα της Ελλάδας. Δεν υπάρχει καλύτερη κρυψώνα στον κόσμο για τον ήλιο παρά τα μοναδικά τοπία μας! Όπως όλοι, έτσι λοιπόν και εγώ περιμένω να "ξεμπερδέψω" με την εξεταστική μου και να αρχίσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές!!!Η χώρα μας χτυπάει ήδη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς!! Ιδανικοί προορισμοί τα πανέμορφα νησιά μας.. Μύκονος,Πάρος, Σαντορίνη,Πήλιο και τόσα άλλα μέρη... Το παν είναι η καλή παρέα!!! Ξεκινάμε με Σαντορίνη... Και βλέπουμε!!!

Καλή επιτυχία στο blog σου...
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ(Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!!XIXI)

Ανώνυμος είπε...

Παρ'οτι ειμαστε στην αρχη ενος νεου καλοκαιριου που αναμενετε αρκετα θερμο, κυριολεκτικα αλλα και μεταφορικα, αυτο που εχω να πω απο τις χωρες που εχω παει η εχω ζησει, ειναι οτι ειμαστε απο τους πιο προνομοιουχους απο πλευρας φυσικης κληρονομιας αλλα και οι πιο ατυχοι η αλλιως οι πιο μακακες απο πλευρας διαχειρισης, προβολης και εκμεταλευσης......Μια και αυτο το blog εχει δημιουργηθει απο καποια φοιτητρια management και οι περισοτεροι που αφηνετε σχολια εχετε καποια σχεση με το θεμα,,,εχω να σας πω οτι σας δινετε η ευκαιρια να δωσετε,να βελτιωσετε,να δημιουργισετε αυτο που λειπει απο αυτη την υπεροχη χωρα........και τελος στην Ελλαδα μας οπου και να πας οποια εποχη και να πας παντα ειναι μια ξεχωριστη στιγμη μεσα σε αυτο το συντομο ταξιδι της ζωης... Καλο καλοκαιρι σε ολους οπου και αν βρησκονται, οτι και αν σχεδιαζουν να κανουν...
Αντωνης..(επιτελους)!!!

stergios είπε...

Φέτος μάλλον θα προτιμήσω κάτι σε Σποράδες. Σκιάθο γιατι περυσι πήγαν αρκετοί φίλοι μου και γύρισαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Απο τις περιγραφές τους έχω καταλήξει στο ότι είναι το ιδανικό νησί για τις διακοπές που θέλω να κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Woot! Κική έγινες blogger? Μπράβο! Καλή αρχή εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Ιδανικές διακοπές????let me think about it....
Μα φυσικά που αλλού?????Ελλάδα!!!!!Εσυ εχεις παει Ελλαδα?
3ημερο ξεφαντωμα στην μυκονο
2ημερο στη πανεμορφη Ανδρο(καταλαβαινεις φορτιζω μπαταριες)
και για φιναλε ενα 5ημερο στην παρο για χορο μεχρι τελικης πτωσεως
Απαραιτητα να εχεις μαζι σου
μαγιο πετσετες καλη διαθεση ορεξη και γουστο
αφηνουμε οπωσδηποτε πισω καθε ειδους μιζερια θλιψη η κακοκεφια.....οποιοι αισθανονται ετσι παρακαλουνται να μεινουν σπιτι τους και να ξαναβγουν οταν γυρισουμε εμεις!!!!!!
Για περαιτερω πληροφοριες καλεστε το κεντρο ανωνυμων αλκοολικων καπου εκει θα ειμαστε και μεις
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή,ελπίζω και σε επόμενα ξεσηκωτικά blogs!
Μ'αρέσει που μιλάμε για Ελλάδα και καλοκαίρι! μα αυτές οι δύο έννοιες δεν είναι αλληλένδετες??
Απο νησιά μέχρι βουνό,η ελλάδα έχει να δείξει τα καλύτερα..Να μην πω τα κλασικά,Μύκονος,Πάρος,Σαντορίνη με το απιστευτο κ'εφι και την ατέλειωτη διασκέδαση! Έπειτα Νάξος,Μήλος,Σκόπελος,Ε'υβοια για κάτι ίσως πιο..οικογενειακό..παντούθα βρούμε υπέροχα μέρη με απίστευτες δυνατότητες στον τομέα του τουρισμού..εφοδιαστείτε με όλη την καλή σας διάθεση και ας ετοιμαστούμε όλοι για ένα σούπερ καλοκαίρι!!!!!!!!!!!